Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε γάντια, για να προφυλάσσεστε από ένα καθαριστικό που υποτίθεται σας προφυλάσσει?

Με όλα τα προϊόντα του Think Organic, θα πάψετε να έχετε τέτοιες απορίες! Η φύση είναι ο μεγάλος μας σύμμαχος! Μέσα από τρομερή έρευνα αλλά και συνεχές ανακαλύψεις των εταιριών που συνεργαζόμαστε, τα προϊόντα μας διαθέτουν συστατικά, τα οποία είναι ασφαλή για όλους μας. Και όταν λέμε όλους μας, εννοούμε όλους μας, συμπεριλαμβάνοντας τα παιδιά μας και το περιβάλλον που μεγαλώνουν!

Τα συστατικά σε όλα μας τα προϊόντα είναι χωρίς καρκινογόνες ή μεταλλαγμένες ουσίες και χωρίς επικίνδυνα συντηρητικά (paraben free) ώστε να μη χρειάζεται να αναρωτηθείτε ποτέ για αυτά!

Όλα τα προϊόντα μας είναι υποαλλεργικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν αλλεργιογόνες ουσίες. Έχουν περάσει από πάρα πολλά TEST και αναλύσεις, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για την παραγωγή των προϊόντων δεν έγιναν TEST σε ζώα και ούτε χρησιμοποιήθηκαν συστατικά από αυτά. Για το λόγο αυτό είμαστε πολύ περήφανοι και προσπαθούμε να συνεχίζεται ο αγώνας κατά της χρήσης ζώων στη παραγωγή καλλυντικών!

Έχετε αναρωτηθεί από που προέρχεται το πλαστικό από τα μπουκάλια που χρησιμοποιείτε και ακόμα πιο βασικό που καταλήγει? Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας καθώς και τα κουτιά τους, είναι από ανακυκλώσιμα υλικά και μπορούν να ανακυκλωθούν ξανά.

Δεδομένου ότι τα προϊόντα του site γίνονται με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι εταιρίες που τα παράγουν έχουν καταφέρει να μειώσουν πολύ τη χρήση άνθρακα στις παραγωγές τους. Επίσης έχουν διεθνείς συνεργασίες με οργανισμούς όπως “Η ημέρα της Γης” ώστε να αντισταθμίζονται οι εκπομπές αερίων και το φαινόμενου του θερμοκηπίου με τη δενδροφύτευση.

Όλα τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί σε ανεξάρτητα διεθνή εργαστήρια, ώστε να αποδειχτεί και εμπράκτως ότι δεν χρησιμοποιούν καρκινογόνες χημικές ουσίες, όπως 1.4-διοξάνη και αιθυλενοξείδιο.

Ο κόσμος που ζούμε αποτελεί ένα θαύμα! Για το λόγο αυτό πρέπει αυτό το θαύμα να συνεχιστεί πάση θυσία. Από την εξόρυξη ορυκτών έως το τελικό προϊόν, έχουμε πάντα ως στόχο την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Απορείτε για το πόσο αφοσιωμένοι είμαστε στο να κρατάμε τον πλανήτη μας και το περιβάλλον μας ασφαλή? Τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές Διεθνών Οργανισμών Πιστοποίησης, ώστε να αποφεύγετε η μόλυνση του περιβάλλοντος σε κάθε βήμα: από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται μόνο από φυτικά και ορυκτά συστατικά της Μητέρας Γης. Χωρίς τη χρήση παραφίνης και σιλικόνης, χρώστικές ουσίες και αρώματα και χωρίς τη χρήση μεταλλαγμένων και καρκινογόνων χημικών. Για αυτό και πολλά από τα προϊόντα μας φέρουν και τη σήμανση “Vegan” στις συσκευασίες τους.

Πιστοποιημένα από τον Διεθνή Οργανισμό EWG (Environmental Working Group Verified), τα προϊόντα μας τείνουν να ξεπεράσουν τα διεθνή standard όσον αφορά την υγεία και την περιβαλλοντική συνείδηση. H αποστολή του EWG είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους να ζήσουν  σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον. Με καινοτομία στην έρευνα και την εκπαίδευση, οδηγεί τις επιλογές των καταναλωτών και τις πολιτικές ενέργειες.