Ζήστε συνειδητά! Όταν ξεκινάμε να αμφισβητούμε, οι αισθήσεις μας ξυπνάνε και αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε για τη καθημερινότητα, αλλά και να ψαχνόμαστε περισσότερο.

Αυτό κάνουμε και εμείς στο ThinkOrganic.gr
Ξεκινήσαμε να αναρωτιόμαστε για τη δική μας ζωή και καθημερινότητα, των παιδιών μας αλλά και των τετράποδων φίλων μας, πως μπορούμε να αισθανθούμε καλύτερα, τόσο για όλους εμάς, όσο και για τον πλανήτη μας, μέσω των προϊόντων που χρησιμοποιούμε!
Όσο λοιπόν ξεκινήσαμε να γνωρίζουμε περισσότερο το περιβάλλον μας, δημιουργήσαμε μια σκεπτικότητα για αυτά που χρησιμοποιούμε, τόσο στα σώματά μας όσο και στα σπίτια μας. Έχοντας λοιπόν αυτή τη περιέργεια, προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε προϊόντα, τα οποία στηρίζονται σε φυσικά συστατικά της Γης, εξίσου αποτελεσματικά με τα συνθετικά, αλλά χωρίς βιομηχανικές “ακαθαρσίες” και βαριά χημικά!

Όλα τα προϊόντα και οι μάρκες που θα σας παρουσιάζουμε ανά καιρούς στο e-shop μας, είναι 100% ασφαλή για τις οικογένειές μας αλλά και για τον πλανήτη μας, χωρίς καρκινογόνες και βλαβερές ουσίες. Συγκεκριμένα τα προϊόντα που διαθέτουμε διακρίνονται για τα παρακάτω:
– Συστατικά, τα οποία δε θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείτε εάν περιέχουν καρκινογόνες και μεταλλαγμένες ουσίες
Υποαλλεργικά, αποδεδειγμένα, ώστε να είναι ασφαλή για ευαίσθητα δέρματα
Δοκιμασμένα σε ανεξάρτητα εργαστήρια από τις εταιρείες που τα παράγουν, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις ότι δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες
Φυσικές Πρώτες Ύλες, αφού οι εταιρείες έχουν εξερευνήσει τον πλανήτη για να ανακαλύψουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά
Ανακυκλώσιμα, για να μην αναρωτιόμαστε που πηγαίνει όλο αυτό το πλαστικό
Ουδέτερα σε CO2, μιας και κατασκευάζονται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας 100%, ώστε να μειώνονται οι εκπομπές άνθρακα
Vegan & χωρίς πειραματισμούς σε ζώα, δηλαδή χωρίς να περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και χωρίς να έχουν κατασκευαστεί χάρη στους τετράποδους φίλους μας
Πιστοποιημένα από διεθνείς περιβαλλοντικούς οργανισμούς, όπως ο EWG (Enviromental Working Group) και ο Ecologo

Άλλωστε… εάν δεν είμαστε 100% σίγουροι και δε τα χρησιμοποιούσαμε οι ίδιοι και οι οικογένειές μας, δε θα τα προτείναμε ποτέ σε τρίτους!